BARNEVELD - Lee Towers is één van de hoofdacts op Grow4Life 2018, het benefiet evenement dat in de Midden Nederland Hallen wordt gehouden. Hij treedt op met Big Band Barneveld.

De tweede editie van Grow4Life op zaterdag 10 november wordt ook dit jaar gepresenteerd door DJ en kunstenaar Ruud de Wild, dit keer in een duopresentatie met Marlies Claase, bekend van TV Gelderland.

Naast deze artiesten zijn ook de Nubian Queens met de drie ‘powervrouwen’ Linda Estelle (T-Spoon), Miss Marjorie en Nathalie Makoma (Idols) en het ‘vintage swing trio’ The Triolettes gecontracteerd. ‘’Een line-up dus met fantastische artiesten die voor een geweldige avond gaan zorgen”, aldus Ben de Wild, namens de werkgroep die Grow4Life organiseert.

Centraal op Grow4Life staat fondsenwerving voor de Stichting Raise die in Malawi een mini-economie ontwikkelt met onder meer een macadamiaplantage, weeshuizen, een basisschool en een mini-kliniek. Vorig jaar bracht het evenement 75.000 euro op. Het streven is om dit jaar meer dan 100.000 euro in te zamelen voor dit goede doel.

Fondsenwerving tijdens Grow4Life gebeurt met een ludieke veiling onder leiding van de bekende veilingmeester Frederik Baerveldt. De veilingstukken die onder de hamer komen worden gratis aangeboden door betrokken particulieren en ondernemers. Daarnaast wordt er geld ingezameld doordat de gasten van Grow4Life 1000 euro betalen voor hun tafel waaraan acht personen mogen plaatsnemen. De gasten worden getrakteerd op top-amusement, een chique diner en een afterparty met DJ Ruud de Wild.

“We hebben het streven om met deze editie de vorige editie te overtreffen”, aldus De Wild. “Daarom gaan we ook al vroeg van start met de werving. Belangstellenden kunnen nu al een tafel reserveren via de website en ook ondernemers of particulieren die mooie veilingstukken hebben, kunnen dat nu al via de site melden.”

CONTACT

Bezoekadres
Grow4life Barneveld
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld

Wil je gelijk een tafel reserveren?
Vul dan onderstaand formulier in.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie hiervan zie ons Privacy Statement.