Ondernemers uit Barneveld hebben de koppen bij elkaar gestoken voor een groot benefietevent op vrijdag 10 november in de Midden Nederland Hallen. 

Het streven is om tijdens het evenement circa 50.000 euro in te zamelen voor twee boerderijen, drie weeshuizen, een kliniek en een school in Malawi, een land dat bekend staat als één van de armste in Afrika. Het programma in de Midden Nederland Hallen wordt gepresenteerd door de bekende radio-dj Ruud de Wild en staat bol van show, muziek, bekende artiesten en acrobatiek. Na afloop vindt een gezellige ‘Lets go nuts after-party’ plaats in de foyer.

“We denken al een tijdje na over een benefietfeest waar we zoveel mogelijk Barneveldse ondernemers bij willen betrekken,” vertelt Ben de Wild namens de organiserende werkgroep. “Een avond om op ontspannen wijze te netwerken én tegelijkertijd een project te ondersteunen. We zijn echt blij geworden van het enthousiasme waarmee dit event nu al door ondernemers wordt opgepakt. We hebben zonder er enige ruchtbaarheid aan te geven al vijf tafels verkocht van 850 euro per stuk. Dus dat belooft wat.”

In totaal hoopt de organisatie circa 50 tafels te kunnen verkopen voor het goede doel. Aan elke tafel is plek voor acht personen. “Je kunt bijvoorbeeld zakenrelaties uitnodigen, maar ook je medewerkers trakteren op een ontspannen en spetterend avondje uit.”

Het project in Malawi is een initiatief van Stichting Raise uit Barneveld. De stichting zet in op economische ontwikkelingshulp, een vorm van ontwikkelingshulp die erop gericht is om de lokale economie te stimuleren en mensen meer zelfredzaam te maken. Van het project leven inmiddels enkele duizenden Malawianen, mede dankzij de 12.000 macadamiabomen die er groeien. Een aantal dat binnen vijf jaar moet uitgroeien naar 50.000.

“Voor de benefietavond hebben we artiesten van faam kunnen aantrekken’’, aldus De Wild. Naast muziek en entertainment staat er een veiling op stapel. Er gaan onder meer bijzondere wijnen en enkele schilderijen onder de hamer. De Wild: “Het leuke van deze benefietavond is dat de gehele opbrengst naar het goede doel gaat. Alle ondernemers die nu al betrokken zijn bij de productie van het evenement doen dat allemaal belangeloos.”

CONTACT

Bezoekadres
Grow4life Barneveld
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld

Wil je gelijk een tafel reserveren?
Vul dan onderstaand formulier in.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie hiervan zie ons Privacy Statement.